Residential Archives - ROJO Studio Architects
201
archive,tax-portfolio_category,term-residential,term-201,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Archive

This project is a residential house in the picturesque fishing village of Ardmore, County Waterford, on the Irish south coast. The original house was a 1980s bungalow build. Typical of the era, it lacked space and failed to echo the charm of its natural surroundings. The...

This project is located in Dungarvan, a beautiful coastal town and harbor in County Waterford, on the south coast of Ireland. The objective of this project was to redesign the house layout and design an extension to the back and side of an existing bungalow.We wanted...

This house is located in Tramore, a seaside town in Co. Waterford on the southeast coast of Ireland. It’s close to the traditional seaside promenade and has beautiful views to Tramore Bay. The residence is located on a very small site. It was an old...

The project was for the extension and refurbishment of a bungalow in Anstown. The house enjoys a privileged location, on Waterford’s Copper Coast, a UNESCO global geopark and area of outstanding natural beauty. Specifically, the property is located in a spacious garden, with a view...

The aim of this project was to design a small extension to the back of an existing two storey house on Summerville Avenue in Waterford, a mature, residential area in the east of the city. It was a perfect opportunity to demonstrate our approach to...

We were contacted by the clients who wished to refurbish and redesign some elements of an existing house and garden on Dunmore Road in Waterford City. The clients wanted to make more effective use of the house, while infusing the home with their own sense of...

The project is located in Co. Kilkenny, Ireland. We were asked to design an extension to the side of an existing bungalow. Our objective was to design a bigger kitchen and move the dining room into the new extension. Rather than trying to mimic the existing...

We were asked to redesign the layout of a bungalow that had already been extended in the past. However, the layout did not suit the new owners. The kitchen was isolated and too far away from the dining room. Rooms were very dark and the...