Portfolio Archive - ROJO Studio Architects
0
archive,post-type-archive,post-type-archive-portfolio_page,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Archive

Our client Michael Guiry Real Estate Agents contacted us and showed us the old office and bottlenecks in the off space. The building itself is a fragmented office converted from an old town house. The space wasn’t utilised to its full capabilities and its layout...

We were asked to redesign the layout of a bungalow that had already been extended in the past. However, the layout did not suit the new owners. The kitchen was isolated and too far away from the dining room. Rooms were very dark and the...

This project involves an early 1960’s bungalow with a single storey extension to the rear. The main issue with the house was a collection of small rooms with very narrow corridors resulting in very dark and confined space, including a lack of sufficient storage. We decided...

The brief for ‘Rojo-Studio Architects’ was to design two new office buildings; the restoration of the historic Hennebrique building; the design of a multi-storey car park; the train station; a pedestrian bridge; new roads layout; public realm green areas; all of which was to be...

Purchased as a holiday home, this house boasted wonderful sea views to the South and Mountain views (Comeragh Mts) to the West.  The original house had a very typical 1980’s traditional finish and needing refurbishment. We designed a prominent entrance, replacing an existing very narrow spiral...

The original house was a bungalow with a wide garden on the sloping site. Our client required attic conversion to accommodate three additional bedrooms. The design transformed this bungalow into a two storey family house with three new bedrooms on the second floor and a prominent...