ROJO Studio Architects | Bungalow extension – Waterford
15919
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15919,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Bungalow extension – Waterford

About This Project

This project involves an early 1960’s bungalow with a single storey extension to the rear. The main issue with the house was a collection of small rooms with very narrow corridors resulting in very dark and confined space, including a lack of sufficient storage.

We decided to focus on redesigning the existing layout of the bungalow and adding a new extension to accommodate a new kitchen, living room and utility room.

The new extension with floor to ceiling sliding doors has direct access to the garden through a contemporary patio area.

Sliding doors between zones in the new open plan layout allows for easy closing of/opening of, different areas of the house.

 

Date
Category
Residential