House Extension (Protected Structure) - John’s Hill, Waterford - ROJO Studio Architects
15761
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15761,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

House Extension (Protected Structure) – John’s Hill, Waterford

About This Project

This project involved a new single storey extension to the rear of a Protected Structure, mid-terraced, Georgian house in Waterford. This modest addition was designed to accommodate a new kitchen and dining room. A bespoke frameless glazing allows maximum uninterrupted views of the garden. The windows allow plenty of daylight to flood into the dining area. External garden steps were included in the design to marge split levels and connect the inside with a long garden at the back of the house.

Project Name

House extension (Protected Structure) - John’s Hill, Waterford

Date
Category
Conservation, Residential